- Utbud
- Näringsriktighet
- Säker mat
- Miljöpåverkan
- Konsumtion och svinn
- Service och pedagogik
- Organisation och styrning
- Elevernas matgästenkät
- Personalens matgästenkät
- Resultatrapporter
- Enkätverktyg
- Befintlig sida: Organisation och styrning
Har er skola tillräckligt bra förutsättningar för att kunna producera och servera bra skolmat?
En bra organisation och styrning av måltidsverksamheten är en förutsättning för att din skola ska kunna driva kvalitetsutvecklingen framåt.
Skriftliga målsättningar och att satsa på fortbildning för måltidspersonal är exempel på faktorer som kan bidra till bättre kvalitet av era skolmåltider.
Organisationen bakom måltidsproduktionen kan innefatta personalens kompetensnivå, ledarskapet, skolans målsättningar samt utrustningen i skolköket. Med andra ord, förutsättningarna för att producera och servera bra måltider.
SkolmatSverige uppdaterar innehåll och stänger enkäter
Livsmedelsverket arbetar just nu med att uppdatera sina nationella riktlinjer för skolmåltider. SkolmatSverige har därför påbörjat en översyn av alla våra enkäter och kommer att uppdatera dem framöver.
Enkäten Organisation och styrning har inaktiverats för att se över enkätens relevans, innehåll och användarvänlighet.
Det går inte längre att beställa en samlad resultat- eller kommunrapport för läsåret 2023/24 för den här enkäten.