Välkommen till webbinarier om nya SkolmatSverige

Onsdagen 29 september och torsdagen 7 oktober bjuder SkolmatSverige in till webbinarier om hur verktyget fungerar och presenterar samtidigt webbplatsens nya funktioner och uppdateringar. Läs mer och anmäl dig här.

Vill du veta mer om SkolmatSveriges nya funktioner och uppdateringar och hur du som arbetar inom skola och kommun kan använda SkolmatSveriges verktyg?

SkolmatSverige erbjuder nu för första gången ett webbinarium för dig som vill veta mer om hur verktyget fungerar rent praktiskt. Webbinariet hålls vid två tillfällen: 29 september och 7 oktober. Anmäl dig till ett av tillfällena längre ned på den här sidan.

Josefin Lindroth, projektledare för SkolmatSverige går igenom allt du behöver veta om hur du som skola kostnadsfritt kan säkerställa att era skolmåltider är näringsriktiga enligt gällande lagkrav.

Helhetsperspektiv på skolmåltiden

Du får veta hur ni som skola kan arbeta med helheten och ta reda på om eleverna erbjuds bra skolmåltider, om rutinerna för hygien och specialkost är tillräckliga, vilken miljöbelastning er skola har, hur mycket av skolmaten som hamnar i magen respektive soptunnan, om er skola har en bra måltidsmiljö, om er skola har tillräckligt bra förutsättningar för att kunna producera och servera bra skolmat och vad era elever och personal tycker om skolmåltiderna och miljön.

Du kommer även få möjlighet att ställa egna frågor och veta hur ni på skolan kan skapa ett underlag för dialog och samarbete kring skolmåltiderna med hjälp av resultatrapporterna.

Varmt välkommen!

 

Anmälan till webbinariet 29 september

Anmälan till webbinariet 7 oktober